AI, de bästa affärerna och de viktigaste trenderna i ljudbranschen – dags att boka biljett till Guldörat 18 oktober

Daniel Anstandig. Foto: RadioGPT.

Hundratals tävlingsbidrag från alla hörn av den svenska ljudbranschen har lämnats in till årets upplaga av Guldörat, och juryarbetena är igång. 18 oktober intar Guldörat Vasateatern i Stockholm. Från tidig morgon till sen kväll får besökarna ett späckat program med spännande trendspaningar, tips och debatter på tre scener under dagen. På kvällen blir det en storslagen gala på kvällen då Guldörat-priserna delas ut. 

”Vi hoppas kunna överträffa förra årets succégala och är på god väg med 248 inskickade bidrag med fantastisk podd och radio från hela branschen” säger Anders Elfström, som är ordförande i Radioakademin.

Här är ett axplock av det som händer på scenerna under dagen:

  • Så förändrar AI-revolutionen ljudbranschen – möt bland annat Daniel Anstandig (bilden ovan). Han är vd och grundare till RadioGPT som gör det möjligt att skapa artificiella ljudinslag eller till och med bygga upp en helt AI-genererad radiokanal. På Guldörat får du de senaste nyheterna och innovationerna inom AI för ljud och få veta mer om hur utvecklingen kan förändra ditt jobb och din bransch.
  • Värde och effekt av ljudreklam – det är den röda tråden på den särskilda scen som helt domineras av kommersiella lösningar och idéer. Missa inte chansen att lära dig värdet av ljudidentiteter eller att höra branschens tungviktare inom försäljning sia om framtiden.
  • På Guldörat får du de viktigaste trenderna och ser de mest spännande debatterna i Sverige om framtidens radio, poddar och annat ljudinnehåll. I slutet av augusti börjar vi släppa programpunkterna steg för steg fram till den stora dagen 18 oktober.

Hela Guldörat från tidig morgon till sen kväll ingår i den biljett du bokar enkelt här. En stor andel av biljetterna har redan bokats, så se till att i god tid säkra din plats på den svenska ljudbranschens.

Share