Guldörat utökas med ett kommersiellt spår

Årets Guldörat-dag kommer som alltid att fyllas med seminarier, spännande talare och paneldebatter. Nytt för i år är att dagen utökas med ett tredje kommersiellt spår med fokus på försäljning. Vi vill lyfta fram vikten av en ljudidentitet för varumärken och intressanta case där ljud har varit framgångsfaktorn för de som valt att investera i radio och podcasts. Det kommersiella spåret har som syfte att inspirera och ge ny kunskap till användandet av kommersiellt ljud.

På Guldörats kommersiella spår kommer man att få höra om bland annat bolaget som specialiserat sig på att skapa och skräddarsy unika ljudidentiteter och radiospotar till varumärken, hur programmatiskt ljud är på frammarsch och tips från podcastkreatörer hur och varför kommersiella samarbeten, med ljudet i fokus, fått lyssnarna att agera och engagera sig. En fullmatad dag där man får med sig nya insikter och idéer.

Säkra upp dina biljetter idag. Intresset för årets Guldörat är stort.

Boka biljett här.

Datum: torsdag 20 oktober
Plats: Vasateatern i Stockholm

Guldörat är Radioakademins prestigefulla pris för att uppmärksamma de produktioner, personer och prestationer under det gångna året som varit något utöver det extra. Från och med i år adderas även Årets Ljudkampanj och kommer att delas ut på dagen på Guldörat 2022 under det kommersiella spåret på Vasateatern 20 oktober.

Anmäl ditt bidrag till Årets ljudkampanj här.

Guldörat avslutas med en galakväll på Vasateatern där flera andra branschpriser kommer att delas ut så som Årets programledare (både för radio och podd), Årets morgonprogram (radio), Årets live (radio), Årets underhållning (både för radio och podd), Årets hederspris och mycket mera. Denna galakväll ingår i biljetten. Läs mer om priserna inom Guldörat här.