Tre tungviktare från mediebyråvärlden

Paneldebatt med Christine Völcker (Carat), Åsa Sohl (Scream) och Cecilia Sundström (Wavemaker). Helena Taube Rehnmark leder denna paneldebatt med tre av mediebyråbranschens mest lysande stjärnor där de vänder och vrider på alla utmaningar & möjligheter som finns för radio / audio som kanal idag och framåt. De kommer att vrida samt diskutera och boosta radio/audio som den kanal med alla möjligheter och alla utmaningar – beroende på hur man ser på det.

Några diskussionspunkter: Röststyrning – en möjlighet och/eller en utmaning? Hur får man till en ännu större säkerhet som säljare för att kunna vara bra på alla delar?
Hur kan man lyfta upp de bästa kundcasen och vad kan man lära sig av det och lära kunderna?
Investeringarna i radio/audio har ökat senaste åren – speciellt från mediebyråerna – vad är det paneldeltagarna ser som den största orsaken till detta? Vad driver radio/audio egentligen för KPI:er?

Det nya radiosverige

Med nya koncessioner för kommersiell radio och en ny finansieringsmodell för Public Service har radiokartan ritats om. Hur har det gått med de nya rikstäckande radiokanalerna, hur påverkar en ny finansieringsmodell och det kommande nya sändningstillståndet Public Servicebolagen? Staffan Rosell (Bauer), Magnus Backman (NENT), Cecilia Roos (UR) och Jan Petersson (Sveriges Radio) reder ut begreppen.

Vinnarna av Stora Radiopriset 2017: Cecilia Düringer, Christer Jungeryd och Kerstin Behrendtz

Under torsdagskvällen delade Radioakademin ut Stora Radiopriset 2017 som i år går till tre pristagare. Kerstin Behrendtz, ”Sveriges Radios okrönta musikdrottning” och Christer Jungeryd, ”en sann pionjär inom den kommersiella radion” belönades med varsitt hederspris. Priset för Årets rookie 2017 gick till Cecilia Düringer, programledare för P3 Historia, podden som sedan premiären i våras redan når en miljonpublik.

Fortsätt läsa ”Vinnarna av Stora Radiopriset 2017: Cecilia Düringer, Christer Jungeryd och Kerstin Behrendtz”