Tre tungviktare från mediebyråvärlden

Paneldebatt med Christine Völcker (Carat), Åsa Sohl (Scream) och Cecilia Sundström (Wavemaker). Helena Taube Rehnmark leder denna paneldebatt med tre av mediebyråbranschens mest lysande stjärnor där de vänder och vrider på alla utmaningar & möjligheter som finns för radio / audio som kanal idag och framåt. De kommer att vrida samt diskutera och boosta radio/audio som den kanal med alla möjligheter och alla utmaningar – beroende på hur man ser på det.

Några diskussionspunkter: Röststyrning – en möjlighet och/eller en utmaning? Hur får man till en ännu större säkerhet som säljare för att kunna vara bra på alla delar?
Hur kan man lyfta upp de bästa kundcasen och vad kan man lära sig av det och lära kunderna?
Investeringarna i radio/audio har ökat senaste åren – speciellt från mediebyråerna – vad är det paneldeltagarna ser som den största orsaken till detta? Vad driver radio/audio egentligen för KPI:er?

Helena Bremberg - Foto: Sveriges Radio

Helena Bremberg ny ordförande i Radioakademin

Vid Radioakademins årsmöte valdes Helena Bremberg, områdeschef i Sveriges Radio, till ny ordförande i Radioakademin.

”Det blir en spännande utmaning att få leda Radioakademin vars viktigaste uppgift är att dela ut Stora Radiopriset som instiftades 2001, säger Helena Bremberg. Vi är mitt uppe i ett utvärderingsarbete där vi funderar dels på Stora Radioprisets kategorier och kriterier och dels diskuterar vi hur en gemensam branschdag skulle kunna se ut i framtiden. I år kommer Radioakademin att dela ut fyra-fem priser under hösten.”

Fortsätt läsa ”Helena Bremberg ny ordförande i Radioakademin”